Wallcandy - for a sweeter interior

Om


Wallcandy säljer unika och personliga tavlor. Om du vill, skräddarsyr vi din tavla efter dina önskemål om färg och storlek. Varmt välkommen!


Om mitt måleri
Det började helt enkelt med att jag själv var på jakt efter en unik tavla att hänga på väggen ovanför soffan. Tavlan skulle uppfylla flera kriterier, den skulle vara stor, ha en viss färgsättning och vara "one-of-a-kind". Tavlan skulle passa in i mitt hem där alla detaljer är noggrant utvalda och där jag lägger stor vikt på helhetskänslan. Det visade sig vara omöjligt att hitta en sådan tavla. Så jag bestämde mig för att damma av mitt gamla målarintresse och måla en egen. Mina tavlor hemma fick stor uppmärksamhet och målningsuppdragen började komma. Så nu efter ett antal års funderande så presenterar jag stolt: Wallcandy - For a sweeter interior. Hoppas du hittar något du gillar!

Om tavlorna
Alla tavlor är målade i akryl på linneduk uppspända på en 4 cm djup galleriram. Formaten varierar från 30 x 30 upp till  100 x 150 cm. Tavlorna behöver inte ramas in, jag målar även på den breda kanten vilket jag tycker ger en härlig helhetskänsla.

Beställ en egen tavla eller besök mig
Vill du ha en tavla målad just för dig i dina favoritfärger och i en speciell storlek?  Eller vill du komma till min ateljé och se tavlorna innan du köper? Mejla mig på info@wallcandysweden.se så bestämmer vi något.

Om vintage
Alla produkter är noggrant utvalda och handplockade av mig. Kom ihåg att varorna är second hand och har hängt med i många år och visst bruksslitage kan förekomma. Jag  anger skick i produkttexten. Några riktlinjer:

I perfekt skick - som det låter, helt felfri vara.
I gott skick - någon repa eller liten defekt kan förekomma, men inget som är varken framträdande eller som syns tydligt.
I bruksskick - varan är använd och det kan synas märken t.ex i botten av en blomkruka.

Sist men inte minst, glöm inte att anmäla dig till nyhetsbrevet! 
Anmäl dig på knappen nere till höger för att få nyheter och fina erbjudanden.


Bästa hälsningar
Maria Kilstam
Wallcandy